Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

С О О П Ш Т Е Н И Е

Ве известуваме дека изведбата на претставата “Сопружници” - Вуди Ален, режија Драгана Таневска, закажана во петок 04.02.2022 година, се ОДЛОЖУВА за петок, 18.02.2022 година, поради болест на актер вклучен во претставата.
(картите ќе важат или истите може да ги замените на билетара)
Со почит,
НУ Центар за култура “Григор Прличев"-Охрид.
.
Share/Save/Bookmark