Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Промоции

НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид
Ве поканува на промоција на најновата книга од творечката лабараторија на: РИСТО ПОПОСКИ и избрани дела на:
АНГЕЛИНА МАРКУС "МИТОЛОГИЈАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ"
ВТОРНИК, 19.Април 2011 година
Изложбен салон, 12.00 часот.

Share/Save/Bookmark