Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Изложби


 

НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид
Ве поканува на илзожба на:
ИКОНИ од авторот,

СЛАВИЦА МИХАЈЛОВА
Сабота, 14.Мај 2011 година
Изложбен салон, 18.30 часот.

 

НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид
Ве поканува на изложбата:
"БРАНОТ НА ИВИ"

графити и скулптури од визуелизиран звук "Зора" на авторот:

М-р ЈАДРАНКА УРДАРЕВСКА
среда 13. Април 2011 год. почеток 19.00 часот,
Изложбен салон на Центарот.


Share/Save/Bookmark