Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Филмови

На кино репертоарот во НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид од 18 до 20. Мај 2011 година со почеток во 20:00 часот ќе се прикажува европскиот филм "ВРЕМЕТО ШТО ОСТАНУВА".
Времетраење на филмот е 109 минути, влез 50 денари.

 

 

На кино репертоарот во НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид од 04 до 07. мај 2011 година со почеток во 20:00 часот ќе се прикажува филмот на белгискиот режисер Бернар Балефро “НА РЕГАТА”, приказна за 15 годишниот Алекс, кој сакајќи да избега од своето неподносливо секојдневие се приклучува на локалниот веслачки тим со единствена цел да го освои белгискиот шампионат во веслање. Времетраење на филмот е 100 минути, влез 50 денари.

 

"ЈАС И МОЈОТ ЖИВОТ БЕЗ НЕКОИ РАБОТИ"
филм на Илија Пиперкоски од 22 до 23. Април 2011 год. на кино репертоарот во НУ Центар за култура "Григор Прличев"- Охрид, почеток 20.00 часот, цена на билетот 100 денари.

 

 

"ПАНКОТ НЕ Е МРТОВ" од 15 до 20-ти април на кино репертоарот во НУ Центар за култура "Григор Прличев"- Охрид, почеток 20.00 часот, цена на билетот 100 денари.