Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

Во рамките на манифестацијата "Прличеви Беседи 2022" (05.02.2022) во Охрид, беше потпишан меморандум за соработка помеѓу НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид и НУЦК "Ацо Шопов" Штип, со цел проширување и продлабочување на соработката помеѓу двете национални институции.

Share/Save/Bookmark