Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ИМПРОВОКАЦИЈА C07E03

ИМПРОВОКАЦИЈА C07E03

ИМПРОВОКАЦИЈА повторно на сцената во Народен Театар Охрид, во МАЛА САЛА. СЕДМА сезона, трета епизода.
Петок, 24-ти декември 2021, во 20.00 часот.Резервација на карти на 075283066.
За влез потребно е да поседувате и приложите еден од следниве документи:
-сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот SARS-CoV-2, односно вакцинирани со две дози со вакцина против КОВИД-19
-сертификат/потврда за прележан COVID-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.
-сертификатот/потврдата не се однесува за лица под 18 годишна возраст.
Share/Save/Bookmark