Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Изложба на Фото клубот од Охрид

Изложба на Фото клубот од Охрид

По повод патрониот празник на Охрид „Свети Климент Охридски“ Фото клубот од Охрид ќе ја одржи својата традиционална изложба по 23-ти пат. Изложбата со над 50 фотографии од 12 автори на слободна тема ќе биде поставена и отворена во Изложбениот салон на НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид во вторник 07.12.2021 година, во 18.00 часот

Share/Save/Bookmark