Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ИМПРОВОКАЦИЈА С07Е04

ИМПРОВОКАЦИЈА С07Е04

Шест години импровизираме и ја демистифицираме магијата на создавање театарски игри заедно со Вас. По тој повод Ве каниме на уште една незаборавна, спонтана, забавна и смешна ИМПРОВОКАЦИЈА.
Местото е малата сцена на Народен Театар Охрид, во петок (04.03.2022) година, почеток 20:00 часот. Резервација на карти 075283066 по цена од 250 денари.
За влез потребно е да поседувате и приложите еден од следниве документи:
-сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот SARS-CoV-2, односно вакцинирани со две дози со вакцина против КОВИД-19
-сертификат/потврда за прележан COVID-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.
-сертификатот/потврдата не се однесува за лица под 18 годишна возраст.
Share/Save/Bookmark