Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

Изложба на фотографии на Фото клубот Охрид

По повод патрониот празник на Охрид „Свети Климент Охридски“ во понеделник 07.12.2020 година со почеток во 18.00 часот во изложбениот салон на НУЦК „Григор Прличев“-Охрид ќе се отвори 22 традиционална изложба на фотографии на Фото клубот Охрид.
Изложбата ќе биде во согласност со сите здравствени мерки и протоколи за заштита од вирусот КОВИД 19.


Share/Save/Bookmark