Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

Кино проекција на филмот „Дедо и внук“

Повторно кино проекција на филмот „Дедо и внук“ на 12-ти и13-ти февруари во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид

Режисер на филмот е Илија Пиперкоски, продуцент е Огнен Антов, директор на фотографија е Романецот Патру Паунеску, а монтажата ја направи Данчо Стефков.
Главните улоги ги толкуваат Дејан Лилиќ, Салаетин Билал, Даниела Ивановска, Горан Стојаноски, Благој Веселинов и Наум Цветкоски.

Почеток 20.00 часот, цена на билет 100 денари.
Телефон за резервации 046/261-063,

Share/Save/Bookmark