Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

Кодекс за административни службеници!!!

Линк од информација за објавување на Кодекс на административни службеници!

http://www.mioa.gov.mk/sites/default/files/pbl_files/documents/kodeks_za_administrativni_sluzbenici_sl183_12122014.pdf

Share/Save/Bookmark