Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

С О О П Ш Т Е Н И Е

Театарската претстава "Метод" (El mètode Grönholm) од Жорди Галсеран, режија Ирена Стеријовска, закажана за четврток 24.10.2019 година се ОДЛОЖУВА, поради повреда на актер вклучен во прествата.
картите ќе важат или истите може да ги замените на билетара)

Со почит,
НУ Центар за култура “Григор Прличев"-Охрид

Share/Save/Bookmark