Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер

“Алиса во земјата на чудата” - детска претстава

ПЕТОК, 10.05.2019 година / ДЕТСКА ПРЕТСТАВА - „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА” од англискиот писател Луис Карол наменета за најмладите
Режија: Ѓорѓи Ризески
Играат: Адријана Билаловиќ Тодороска, Филип Кипровски,
Павел Маслов, Ивица Цонев.
Цена на карта 100 денари, почеток 19.00 часот
Телефон за резервации 046/261-063, 075/283-066

 

Share/Save/Bookmark