Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

ПРОМОТИВЕН ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА ФА БИСЕРИ

"НОВОГОДИШНА ФОЛКЛОРНА ПРИКАЗНА"
29.12.02017 ВО 18:00 ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ОХРИД
Настапуваат :
Фолклорни групи: Прв состав, втора и трета детска група
"ВЕСЕЛИ БИСЕРЧИЊА" И ПРЕМИЕРНО "НОВОГОДИШНА ПЕСНА" - автор Татјана Тренеска)
ОРКЕСТАР на ФА БИСЕРИ СО СПЛЕТ НА МАКЕДОНСКИ ОРА.
Новогодишни пакетчиња, спонзор Маркети ТАМАРО
ИЗНЕНАДУВАЊЕ: ПОСЕТА НА ДЕДО МРАЗ
НОВОГОДИСЕН БАЗАР НА ЦРВЕН КРСТ (ПРОДАЖБА НА НОВОГОДИШНИ УКРАСИ) СО ХУМАНИТАРНА НАМЕНА ЗА ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ.
Share/Save/Bookmark