Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Концерти

Концерти

Завршен концерт на балетското студио "ВИЗАВИ" САБОТА 04. Јуни, почеток 19.00 часот, влез 50 денари, НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид

 

 


Голем хуманитарен концерт под мотото: "Сите заедно да му помогнеме на Илија"во недела 10. Април, почеток 19.00 часот, влез 100 денари,НУ Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид.

 

 

 

 

 

 

 


Share/Save/Bookmark