Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
НУ Центар за култура ''Григор Прличев" - Охрид

НУ Центар за култура ''Григор Прличев" - Охрид

PDFПечатиЕ-пошта

Управен Одбор:

Томислав Велјановски - претседател

Петар кочоски - член

Јагода Мајстороска  - член

Павел Маслов - член

Татјана Матеска - член


Директор: Горан Симоноски

Вработени:

Горан Стојаноски Актер 2 категорија

Адријана Билаловиќ Актер 4 категорија

Биљана Билаловиќ Актер 4 категорија

Павел Маслов Актер 4 категорија

Стрезо Стаматовски Актер 4 категорија

Ивица Цонев Актер 4 категорија

Никола Тодороски Актер 4 категорија

Филип Кипровски Актер 4 категорија

Елизабета Стефаноска Актер 4 категорија

Зоран Пејкоски Драматург

Ѓорѓи Ризески Режисер – Асистент

Ирена Стеријовска Режисер –Асистент

Кристина Тодороска Драматург – Асистент

Ангеличин Жура Филип Соработник за драмска дејност

 

Илче Климоски Програмски раководител

Ѓоко Алоски Друг стручен соработник во културата

Перо Нечовски Друг стручен соработник во културата


Зоран Левески Друг стручен соработник во културата

 

Снежана Дулеска Самостоен референт – главен благајник

Јагода Мајстороска Самостоен референт за админ.работи

Јован Стефаноски Самостоен референт за админ.работи

Наташа Димоска Климоска Самостоен референт за админ.работи

Булент Цане Помлад соработник -технички секретар

 

Борис Велјаноски Светло мајстор

Линдита Мерко Гардеробер

Деса Лазороска Гардеробер

Соња Крстаноска Реквизитер

Марјана Николоска Реквизитер

Крстаноски Љупчо Друг одговорен сценски работник

Даниел Андрески Друг одговорен сценски работник

Кире Ангелоски Друг одговорен сценски работник

Ѓоко Китоски Друг одговорен сценски работник


Горан Георгиески Друг одговорен сценски работник

Аца Николовски Домаќин

Гоце Наумоски Техничар за светло

Весна Вељаноска Друг работник за прием на посетители

Мехмед  Јашар Билетопродавач

Никола Карајованоски Техничар за тон

Голабоски Павле Техничар за светло

Share/Save/Bookmark
Вторник, 08 Март 2022 08:12