Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Е - Пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Телефон: +389 (0) 46 261 063

Факс: +389 (0) 46 261 063

Локација: Македонски просветители бр.4, П.Ф. 94,

6000 Охрид, Република Македонија

Директор,  Горан Симоноски

 

 

 

 

 


Share/Save/Bookmark