Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Кино проекција на филмот „Дедо и внук“

Кино проекција на филмот „Дедо и внук“

Вечерва, 23-ти декември кино проекција на филмот „Дедо и внук“ во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид.

Режисер на филмот е Илија Пиперкоски, продуцент е Огнен Антов, директор на фотографија е Романецот Патру Паунеску, а монтажата ја направи Данчо Стефков.
Главните улоги ги толкуваат Дејан Лилиќ, Салаетин Билал, Даниела Ивановска, Горан Стојаноски, Благој Веселинов и Наум Цветкоски.

Почеток 20.00 часот, цена на билет 100 денари.
Телефон за резервации 046/261-063,

Share/Save/Bookmark