Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Филм „Врба“

Филм „Врба“

Поради зголемениот интерес од прикажувањето на филмот „Врба“ кино проекции и во среда 06.11.2019 година со почеток во 20.00 часот.
Цена на влезниците: 150 денари
Фотографија на НУ Центар за култура

 

Share/Save/Bookmark