Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Гостување на театарски фестивал за деца и младинци "Малиот Принц" во Штип

Гостување на театарски фестивал за деца и младинци "Малиот Принц" во Штип

Национална установа Центар за култура "Григор Прличев" - Охрид / Народен Театар Охрид повторно гостуваат и тоа на театарски фестивал за деца и младинци "Малиот Принц" во Штип во четврток, 26-ти септември со ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА” од англискиот писател Луис Карол.
Режија: Ѓорѓи Ризески, Играат: Адријана Билаловиќ Тодороска, Филип Кипровски, Павел Маслов, Ивица Цонев.
Share/Save/Bookmark