Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
“Алиса во земјата на чудата” - детска претстава

“Алиса во земјата на чудата” - детска претстава

На репертоарот во ПЕТОК, 20.09.2019 година ќе биде одиграна ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА - „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА” од англискиот писател Луис Карол наменета за најмладите, почеток 19.00 часот, ВЛЕЗ СЛОБОДЕН !
Режија: Ѓорѓи Ризески, Играат: Адријана Билаловиќ Тодороска, Филип Кипровски, Павел Маслов, Ивица Цонев.

 

Share/Save/Bookmark