Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
НАГРАДА НЕТА на фестивалот на камерен театар "Ристо Шишков"

НАГРАДА НЕТА на фестивалот на камерен театар "Ристо Шишков"

НУЦК "Григор Прличев" - Охрид / Народен театар Охрид повторно со освоена НАГРАДА НЕТА на фестивалот на камерен театар "Ристо Шишков" во Струмица, за актерска инвентивност посветеност во остварувањето на режискиот концепт на "Стаклена Менажерија"– ТЕНЕСИ ВИЛИЈАМС, режија Софија Ристевска Петрушева.

Share/Save/Bookmark