Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Изложбата „Борба и страдање. Полските граѓани за време на Втората светска војна“.

Изложбата „Борба и страдање. Полските граѓани за време на Втората светска војна“.

Амбасадата на Република Полска во Скопје, почесниот конзулат на Република Полска во Охрид и Центарот за култура „Григор Прличев“-Охрид ја организираат изложбата „Борба и страдање. Полските граѓани за време на Втората светска војна“.
Изложбата ќе биде отворена во понеделник, 02.09.2019 година со почеток во 19:00 часот во ГАЛЕРИЈАТА на Центарот за култура Охрид.

Share/Save/Bookmark