Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
“Алиса во земјата на чудата” - детска претстава

“Алиса во земјата на чудата” - детска претстава

НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид / Народен театар Охрид премиерно е прикажува детската театарска претстава “Алиса во земјата на чудата” од англискиот писател Луис Карол (организирано по школи). Режисер на претставата е Ѓорѓи Ризески, а во неа играат актерите Адријана Билаловиќ Тодороска, Ивица Цонев, Павел Маслов и Филип Кипровски.

Детската театарска претстава “Алиса во земјата на чудата” во следниот период за кој ќе добиете информација, ќе биде прикажана на редовниот репертоар.
Share/Save/Bookmark