Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Предновогодишен концерт

Предновогодишен концерт

НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид и
МЕШАН ГРАДСКИ ХОР
Ве покануваат на завршен предновогодишен концерт
ЧЕТВРТОК, 20.12.2018 година, почеток 19.00 часот
влез слободен, галерија
Раководител - Диригент Бурим Хидри

 

Share/Save/Bookmark