Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Наш Фестивал

Наш Фестивал

Во рамките на вториот Наш Фестивал, ќе организира неколку настани во Охрид во Центарот за култура на 30 ноември 2018. Модна ревија, Куклен театар, Ликовно Катче, Презентација на традиционална храна и пијалоци, Настап на фолклорни групи.
Оваа активност е дел од „Ynё Bizim Nostru Наш Amaro Naš Festival” кој е подржан во рамките на нашиот проект „Декада на припадност – Славење на различностите“, чија цел е да придонесе за подобрување на меѓуетничките односи во југозападниот регион, преку зајакнување на соработката меѓу граѓанските организации, јавниот и приватниот сектор.
Повеќе информации ќе може да најдете на: www.ldastruga.org и www.facebook.com/ldastruga или www.creativeactive.org и www.facebook.com/Social-Club-Kombinati.
Проектот е финансиран од Европската Унија.
Проектот го имплементираат Локална агенција за развој од Струга и Граѓанската организација „Креативни и активни“ од Струга.

Share/Save/Bookmark