Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Импровокација С05 Е04 on it's way !!!

Импровокација С05 Е04 on it's way !!!

Во четвртата епизода од петтата сезона на мегапопуларната Импровокација ќе дознаете која е разликата помеѓу зимските гуми за жвакање и зимските гуми за возење. Дали Мирко навистина му го спасил животот на Славко? Зошто 1 декември е Светски ден за борба против СИДА-та... За овие и за други прашања кои го мачат космосот ќе полемизираат луѓето од естрадата:
Филип Кипровски
Никола Тодороски
Стрезо Стаматовски
со вокално-музичка поддршка од:
Филип Ангеличин-Жура и
Никола Јосифоски.

Приклучете се на оваа општа дебата во керал сцената на НУЦК "Григор Прличев" - Народен Театар Охрид, во сабота 1-ви декември, од 20:00 часот.
Продажно место: Музичка Продавница Зи Зи Топ или резервација на телефонскиот број 075283066 (11:00-15:00 ч.)
Ограничен број на влезници. Цена: 200 македонски денари.
#Импровокација на 1 декември #RockTheRibbon

Share/Save/Bookmark