Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ
НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид
ВТОРНИК 27.11.2018 година, почеток 19.00 часот, мала сала, влез слободен!

СКОПСКИ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ
Марија Јаќимовска,флејта
Васил Атанасов,обоа
Ристо Ѓоревски,кларинет
Даниел Апостолов,фагот
Александар Гошев,хорна

Share/Save/Bookmark