Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
"Артистите за Сара"

"Артистите за Сара"

Драги сограѓани, со цел да се помогне да се обезбедат сретства потребни за пресадување коскена срж на нашата сограѓанка Сара Настеска, која боледува од Anemia Aplastica, болест што ја напаѓа коскената срж и не дозволува правилна регенерација на крвта во организмот, Центарот за култура "Григор Прличев" организира голем културен настан наречен "Артистите за Сара", со многу музика, стендап и кабаре.
Натапуваат:
Никола Тодороски
Стрезо Стаматовски
Јован Куциноски
Јане Тодороски
Зоран Донев/Јован Цветкоски/Илија Богданоски/Никола Сиљаноски/Јордан Коцевски

Картите по цена од 200 денари, можат да се купат на билетарата на Центарот за култура, секој ден од 10:00 до 20:00 часот.
Недела (04 ноември) ГОЛЕМА САЛА 20:00 часот.
Да ја покажеме уште еднаш хуманата страна на Охрид. #СитезаСара

Share/Save/Bookmark