Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ИМПРОВОКАЦИЈА С05Е03 во знакот на хуманоста

ИМПРОВОКАЦИЈА С05Е03 во знакот на хуманоста

Драги наши, Импровокаторите се приклучуваат кон серијата хуманитарни настани, со цел да се обезбедат сретства потребни за пресадување коскена срж на нашата сограѓанка Сара Настеска, која боледува од Anemia Aplastica, болест што ја напаѓа коскената срж и не дозволува правилна регенерација на крвта во организмот.
Картите за претставата во сабота (27.10.18 - 20:00 часот) можат да се купат во музичката продавница Зи Зи Топ, по цена од 200 денари. #ЗаСара

Share/Save/Bookmark