Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
„СТРИП БРАН-СТРИП НАСЕКАДЕ“

„СТРИП БРАН-СТРИП НАСЕКАДЕ“

НУ Центар за култура “Григор Прличев” – Охрид

Ве поканува на отворање на изложба под наслов „СТРИП БРАН-СТРИП НАСЕКАДЕ“ од Томе Трајков
Среда 24.10.2018 г. почеток 19.00 часот во изложбениот салон на Центарот за култура.

Проектот е во склоп на програмата „НОВ КУЛТУРЕН БРАН" на Министерството за култура на Р.Македонија.

Share/Save/Bookmark