Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

ИМПРОВОКАЦИЈА - петок 29.06.2018

ИМПРОВОКАЦИЈА - петок 29.06.2018

ИМПРОВОКАЦИЈА
Овојпат со поднаслов "Летна шема". Иако температурата надвор моментално е далеку од летна, сепак не се срамите и дојдете во петок со наочари за сонце, гума за пливање, јадранки или бекутан
Картите за шоуто се веќе во продажба во Музичката продавница Зи Зи Топ по цена од 150 денари (200 ден. на денот на шоуто).

29 јуни 21:00 часот
Стрезо,Коле,Кипро,Жура,Чиче.

Share/Save/Bookmark