Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
"Македонска Рок Енциклопедија (1963-2018)"

"Македонска Рок Енциклопедија (1963-2018)"

Охридската промоција на "Македонска Рок Енциклопедија (1963-2018)" од Тошо Филиповски, ќе се случи во сабота 02 јуни 2018, во просториите на Центарот за култура "Григор Прличев" во Охрид.
Во првиот том на енциклопедијата се опфатени: 333 МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ СОСТАВИ,Околу 2500 СПОМЕНАТИ МУЗИЧАРИ ,Околу 400 црно-бели фотографии,Жанрови: rock, jazz, blues, electronic, hip hop, world music, pop-rock, punk, heavy metal, reggae, ska...... Ги покануваме сите љубители на македонската музика на дружба со авторот. Промоцијата е во 18:00 часот.

Share/Save/Bookmark