Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

ПРОМОТИВЕН ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА ФА БИСЕРИ

ПРОМОТИВЕН ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ НА ФА БИСЕРИ

"НОВОГОДИШНА ФОЛКЛОРНА ПРИКАЗНА"
29.12.02017 ВО 18:00 ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ОХРИД
Настапуваат :
Фолклорни групи: Прв состав, втора и трета детска група
"ВЕСЕЛИ БИСЕРЧИЊА" И ПРЕМИЕРНО "НОВОГОДИШНА ПЕСНА" - автор Татјана Тренеска)
ОРКЕСТАР на ФА БИСЕРИ СО СПЛЕТ НА МАКЕДОНСКИ ОРА.
Новогодишни пакетчиња, спонзор Маркети ТАМАРО
ИЗНЕНАДУВАЊЕ: ПОСЕТА НА ДЕДО МРАЗ
НОВОГОДИСЕН БАЗАР НА ЦРВЕН КРСТ (ПРОДАЖБА НА НОВОГОДИШНИ УКРАСИ) СО ХУМАНИТАРНА НАМЕНА ЗА ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ.
Share/Save/Bookmark