Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Секоја САБОТА театар во Охрид

Банер

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Тематска изложба "Живи фосили и ендемити од Охридското Езеро"

Тематска изложба "Живи фосили и ендемити од Охридското Езеро"

НУ Центар за култура "Григор Прличев”- Охрид во соработка со Природонаучен музеј на Македонија - Скопје Ве поканува на тематска изложба "Живи фосили и ендемити од Охридското Езеро", во среда 20.09.2017 година во 12.00 часот во Изложбениот салон на Центарот за култура, изложбата ќе е поставена до 06.10.2017 година, Влезот е слободен !

Share/Save/Bookmark