Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

ИМПРОВОКАЦИЈА - сабота 24.06.2017

ИМПРОВОКАЦИЈА - сабота 24.06.2017

Тетарска импровизација „ИМПРОВОКАЦИЈА“ (летна шема) сабота 24.06.2017 со почеток од 21:00 часот После успешниот поход на север (Германија) ИМПРОВОКАТОРИТЕ се враќаат дома, на југ, со специјална ЛЕТНА ШЕМА!

Многу ЗАБАВА! Многу СМЕЕЊЕ! Многу ИМПРОВИЗАЦИЈА!

Карти во музичка продавница Зизи Топ
претпродажба: 150 МКД
на ден на изведба: 200 МКД
БРОЈ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА КАРТИ:
075 283 066

Импровокатори
Стрезо Стаматовски
Никола Тодороски
Филип Кипровски
Домаќин/хост - Филип Ангеличин Жура

Шоуто не е за помлади од 16 години!

Share/Save/Bookmark