Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

ИМПРОВОКАЦИЈА - сабота 25.02.2017 година

ИМПРОВОКАЦИЈА - сабота 25.02.2017 година

25.02.2017 е датумот 20:00 е часот а сцена КЕРАЛ или Народен Театар Охрид сцена-под сцена е местото на оваа театарска екстраваганца која не смеете да ја пропуштите.
За тие што сѐ уште не успеале од било која неоправдана причина да ја гледаат, претставата ИМПРОВОКАЦИЈА се случува на лице место пред очите на публиката и ништо не е претходно подготвено. Тоа значи дека публиката активно учествува со предлози од кои веднаш актерите создаваат сцени.
Веќе 2 сезона на сцената имровизираат:
Човекот кој е најверен член на групата Охриѓани во Скопје - Филип Кипровски
Човекот кој е потајно член и лидер на балетска група - Стрезо Стаматовски
Човекот кој е неофицијален член на здружение на жени Бисера - Никола Тодороски
И се разбира домаќинот на шоуто или оној кој се грижи за се да биде добро организирано, човекот на кој веќе втора сезона рингтонот му е:
“Треп-треп-трепни, трепни, ма само трепни и ја чу за тебе да умрем и све че да ти крене, мени су руке одсечене” – Филип Ангеличин - Жура

Билети во МЈУЗИК ШОП ЗЗ ТОП
ПреТпродажба - 150 мкд
На ден на шоу (25.02.2017) - 200 мкд

Share/Save/Bookmark