Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Банер

Пекиншката академија на традиционална музика

Пекиншката академија на традиционална музика

Охридско Лето ви ја претставува Кинеската атракција The Voice Of Yunnan во Македонија! со два концерти во изведба на најдобрите фолклорни музичари од Пекиншката академија на традиционална музика. Запознајте ја восхитувачката музичка традиција и богатата етничка разновидност на Кина: 28-ми Јануари во Центар за култура „Григор Прличев“, Охрид

Share/Save/Bookmark