Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Драмското студио за деца

Драмското студио за деца

 

Внимание внимание!!!

Во тек се уписите за нови членови при Драмското студио за деца и младинци при НУЦК „Григор Прличев“ Охрид.  Драмското студио го води професионален тим од Народен Театар Охрид и се отворени за деца и млади од 5-18 години кои ќе бидат поделени во различни возрасни групи. Сите заинтересирани можат  да се пријават на телефон 046 261 063, оставајќи ги следниве податоци: Име и презиме, возраст и контакт телефон. Официјалниот почеток на новата сезона работилници на драмското студио ќе започне на 3-ти Октомври 2015 година, во 16.00 часот.
Ве очекуваме,
НУ Центар за култура "Григор Прличев”- Охрид / Народен Театар Охрид

Share/Save/Bookmark