Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Упис на нови членови

Упис на нови членови

БАЛЕТСКОТО СТУДИО ЗА МОДЕРЕН И КЛАСИЧЕН БАЛЕТ -“ВИЗАВИ”
Врши упис на нови членови на возраст од 5 години нагоре, почнува од 4-ти октомври 2015 година.
Сите заинтересирани љубители на балетот
можат да се зачленат во просториите на
НУ Центар за култура "Григор Прличев”- Охрид,
секоја СРЕДА од 18.00 до 20.00 часот,
ЧЕТВРТОК од 19.00 до 20.00 часот
и НЕДЕЛА од 11.00 до 13.00 часот.
Уметнички раководител Јулија Милески 076/971-949

 

Share/Save/Bookmark