Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ПРОМОЦИЈА на КНИГA

ПРОМОЦИЈА на КНИГA

НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА "ГРИГОР ПРЛИЧЕВ”-ОХРИД
ВЕ ПОКАНУВА на ПРОМОЦИЈА на КНИГА:
“ЛИДИЈА од ФИЛИПИ ПРВОПОКРСТЕНАТА МАКЕДОНКА”
од авторот Ангелина Маркус
Понеделник, 7-ми Септември 2015
13.00 часот /ИЗЛОЖБЕН САЛОН

 

Share/Save/Bookmark