Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Aнимирани детски филмови

Aнимирани детски филмови

НУ Центар за култура "Григор Прличев"-Охрид
Ве покануав на ревија на  анимирани детски филмови - оригинални наслови:

-The Great Bear / кино проекци 13 -ти август, 14-ти и 15-ти август / почеток 20 часот / влез 50 ден.
-Kurt Turns Evil / кино проекци 18-ти 19-ти и 20-ти август / почеток 20 часот / влез 50 ден.
-Moomins and the Comet Chase / кино проекци 25-ти 26-ти 27-ми август / почеток 20 часот / влез 50 ден.

 

Share/Save/Bookmark