Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
„Мобилно 3D кино“ во Охрид

„Мобилно 3D кино“ во Охрид

Дистрибутерската куќа МЦФ МКД од Скопје во рамки на проектот „Мобилно 3D кино“ во соработка со НУ Центар за култура „Григор Прличев“ - Охрид поради зголемениот интерес организира трета дигитална 3D филмска проекција.

"Утреземја" 3D кино проекции 12-ти и 13-ти Јуни 2015 година, почеток 17.00 часот, влез 200 денари.
"Шпиони" 2D кино проекции 12-ти и 13-ти Јуни 2015 година, почеток 19.00 часот, влез 150 денари.
"Полтергјаст Куќен - Дух" 3D кино проекции 12-ти и 13-ти Јуни 2015 година, почеток 21.30 часот, влез 200 денари.

 

Share/Save/Bookmark