Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
"Танц со звездички" - Балетско студио Визави

"Танц со звездички" - Балетско студио Визави

НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ,,ГРИГОР ПРЛИЧЕВ”- ОХРИД
Ве поканува на "Танц со звездички" - Балетско студио Визави
гости:
Детска градинка "Јасна Ристеска"
КУД "Гердан"
"Рибарче"
Недела 7-ми Јуни, 13.00 часот, влез 50 денари!

Share/Save/Bookmark