Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ВЕЧЕРА ЗА ГЛУПАЦИ – Франсис Вебер

ВЕЧЕРА ЗА ГЛУПАЦИ – Франсис Вебер

Играат: Стрезо Стаматовски
Никола Тодороски
Горан Стојаноски
Јасмина Билаловиќ
Филип Кипровски
Елизабета Стефановска
Павел Маслов
Режија: Ирена Стеријовска
Сценографија: Стефан Спировски
Костими: Ана Кркулевска

На репертоар 28-ми (вторник) и 29-ти (среда) Април, почеток 20.00 ч, влез 100 денари, карти во продажба на билетарата!

ВИДЕО https://vimeo.com/124194822 / https://www.youtube.com/watch?v=2y4kpQIqY1Y

Share/Save/Bookmark