Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Урнебесна комедија "ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС"

Урнебесна комедија "ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС"

Урнебесна комедија "ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС" во изведба на Театар Солза и Смеа од Битола, сабота, 18-ти Арил 2015 година почеток 20.00 часот, влез 120 денари, голама сала, карти во продажба на денот на преставата!!!

Share/Save/Bookmark