Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
Светскиот ден на Театарот

Светскиот ден на Театарот

НУЦК "Григор Прличев"-Охрид / Народен Театар Охрид

по повод 27-ми Март Светскиот ден на Театарот

12.00 ч / Презентација на членовите од детското драмско студио

13.00 ч / Детска претстава „Свињарот“ од Ханс Кристијан Андерсен, режија Ѓорѓи Ризески

20.00 ч / Хит претставата “Детектор за Лаги”, режија Ненад Витанов,  ВЛЕЗ 50 ден.

Share/Save/Bookmark