Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ДЕТСКО ДРАМСКО СТУДИО

ДЕТСКО ДРАМСКО СТУДИО

Врши упис на членови, сите заинтересирани љубители можат да се зачленат во просториите на НУ Центар за култура "Григор Прличев”- Охрид од 17-ти Февруари 2015 година возраст од 7 до 17 години контакт тел. 046/261-063

Share/Save/Bookmark