Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ФЕСТИВАЛ НА НОВИОТ ГЕРМАНСКИ ФИЛМ

ФЕСТИВАЛ НА НОВИОТ ГЕРМАНСКИ ФИЛМ


Амбасадата на Сојузна Република Германија,
ПроКредит Банка и Центарот за култура „Григор Прличев“-Охрид
Ве покануваат со Вашиот придружник на отворањето на
„Десеттиот фестивал на новиот германски филм”
на 18 октомври 2014 г. во 20.00 часот во Центарот за култура.
Фестивалот ќе биде отворен со играниот филм
„РОДИТЕЛИ” од Роберт Талхајм, влез слободен

Share/Save/Bookmark