Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ФЕСТИВАЛОТ НА ФРАНЦУСКИ ФИЛМ

ФЕСТИВАЛОТ НА ФРАНЦУСКИ ФИЛМ


ОХРИД – НУ Центар за култура „Григор Прличев“-Охрид
19-ти Јуни (четврток)
20h30 Свечен пречек на гостите
21h00 Отворање
21h30 Проекција ИВ СЕН-ЛОРАН
Гости: Фредерик Бурбулон, продуцент; Жаки Бероаје, актер; Ален Мајор, продуцент; Жозефин де Мо, актерка и режисерка.
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

Share/Save/Bookmark